,

Ben Frehe nieuwe trainer v.v. Beesd

Ben Frehe nieuwe trainer v.v. Beesd

v.v. Beesd heeft overeenstemming bereikt met Ben Frehe om met ingang van seizoen 2022-2023 aan het roer van ons vlaggenschip te staan.

De 53-jarige Ben Frehe is geen onbekende voor Beesd en komt uit hetzelfde dorp. Heeft zelf bij Beesd gevoetbald en langere tijd in het eerste gespeeld. Daarnaast zeer betrokken geweest met jeugdtrainerschap en Technische Commissie Jeugd. In mei 2017 heeft Ben tijdelijk een aantal wedstrijden van Beesd 1 aan het eind van de competitie overgenomen nadat trainer was vertrokken. Afgelopen jaren heeft Ben wat afstand genomen van het voetbal, echter acht hij het nu de tijd rijp om deze verantwoordelijke en uitdagende job op zich te nemen en de club in zijn geheel naar een hoger plan te tillen.

Voorzitter Max Kroeze is content met de aanstelling van Ben en ziet voor hem een mooie uitdaging bij Beesd om met het jonge elftal aan de slag te gaan. Daarnaast zal het komend jaar vanuit 023 nog meer spelers gaan aanhaken bij de selectie van Beesd 1 en 2 en liggen er mooie kansen om samen met de trainer van Beesd 2 de doelstellingen te bewerkstelligen. De Technische Commissie en de Spelersraad hebben diverse trainers gesproken en zijn uiteindelijk met een advies gekomen. Het bestuur heeft dit advies opgevolgd met de aanstelling van Ben.

Ben is zeer gelukkig met zijn aanstelling als hoofdtrainer van v.v. Beesd. Voor Ben is dit zijn eerste vereniging als hoofdtrainer en is hij Beesd dankbaar dat ze het vertrouwen uitspreken naar hem. Ik wil graag deze jonge spelersgroep verder helpen in hun ontwikkeling, waarbij ze de volledige ruimte krijgen om dit vooral op voetbaltechnisch gebied te verwezenlijken, uiteraard eenieder naar zijn eigen mogelijkheden. Plezier en technische bagage zullen uiteindelijk op ons niveau het resultaat van wedstrijden het meest beïnvloeden.

Ik kan niet wachten om te beginnen en zal dan ook zeker de komende maanden de tijd nemen om te inventariseren welk potentieel er rondloopt, zodat we goed voorbereid aan het nieuwe seizoen kunnen beginnen.