,

Beesd VR1 houdt de Beesdse eer hoog!

Afgelopen weekend kwamen alle seniorenteams in actie, behalve Beesd 4, en Beesd 2 speelde zowel zaterdag als dinsdag 4 april. Helaas kon er slechts door een team worden gejuicht en wel door Beesd VR1. Zij boekten een knappe overwinning uit bij SVS’65 in Spijk.

Beesd 1

Na de smadelijke nederlaag een week eerder tegen Unitas (3-4 na een 3-1 voorsprong) kwam vandaag titelkandidaat Unitas naar Sportpark Molenzicht. Onder herfstige omstandigheden bood Beesd lang goed partij en had het lange tijd zicht op een puntje door een knappe kopbal van Joery Pippel in de tweede helft, maar in de absolute slotfase ging het alsnog mis en werd er met 2-1 verloren.

Beesd 2

Er waren nog (kleine) titelkansen voor Beesd 2, maar die kunnen in de ijskast. Zaterdag bleek Brederodes een maatje te groot met 6-0, al werd er gewezen naar de slechte voorbereiding, omdat de shirtjestas vergeten was. Afgelopen dinsdag leek het elftal van Carl Kroeze in de laatste minuut nog een puntje te pakken tegen Everstein door treffers van Bram Kroeze en Hans Kroeze (geen familie). Dat was buiten de scheidsrechter gerekend die in de ‘dying seconds’ een zeer gemakkelijke penalty gaf aan de gasten en deze werd feilloos benut (2-3 nederlaag).

Beesd Zondag 2

Ook bij Beesd Zondag 2 lijkt de titel een brug te ver. Men kroonde zicht tot Herbstmeister, maar presteert na de winterstop wisselvallig. SCZ, 4 en 5, blijken ware angstgegners, want er werd al 3x verloren van een ploeg uit Zoelen. Zondag was dat niet anders. Ondanks een 1-0 voorsprong bij de rust door een eigen doelpunt van SCZ werd er met duidelijke cijfers, 4-1, verloren.

Beesd Vrouwen 1

Gelukkig waren daar op de vroege zaterdagmorgen de Beesdse vrouwen. Al om half 11 werd er afgetrapt in Spijk, maar de dames, in het algemeen, en topschutter Anouk van Eggelen in het bijzonder kwamen uitgeslapen voor de dag. In de slotfase werd het nog spannend, maar een hattrick van Anouk was genoeg om met 2-3 de punten mee naar Beesd te nemen!

Topscorerklassement: https://vvbeesd.nl/topscorerklassement

 

𝐃𝐞 𝐚𝐥𝐥𝐞𝐫𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬𝐭𝐞 𝐋𝐢𝐧𝐠𝐞𝐝𝐞𝐫𝐛𝐲, 𝐑𝐡𝐞𝐥𝐢𝐜𝐨 – 𝐁𝐞𝐞𝐬𝐝, 𝐳𝐚𝐭𝐞𝐫𝐝𝐚𝐠 𝟖 𝐚𝐩𝐫𝐢𝐥! 💯
Aanstaande zaterdag is het dan zover, de allerlaatste Lingederby tussen Beesd en Rhelico. Beide teams waren eerder dit seizoen aan elkaar gewaagd (1-1), dus het belooft een spannende wedstrijd te worden.
De aftrap is om 15:00 en na afloop wordt de strijdbijl voor eeuwig begraven. Hierna worden de nieuwe clubnaam en clubkleuren bekendgemaakt en proosten we samen op een mooie en sportieve toekomst!
De kantine van v.v. Beesd is dicht na de wedstrijd Beesd 2 – Meerkerk 2. Zo kan iedereen naar de wedstrijd Rhelico-Beesd en de bekendmaking van de nieuwe clubnaam en clubkleuren.
Kom je v.v. Beesd ook aanmoedigen bij de laatste derby? Tot zaterdag!