,

Beesd vergooit de drie punten in de tweede helft…

Door afwezigheid van Carl Kroeze stond er voor interim coach van der Werken afgelopen zaterdag een leuke uitdaging op de planning. Op papier een spannende wedstrijd tegen Zwaluw VFC 2 die op dat moment onder ons stond. Echter was het voor de wedstrijd al flink puzzelen door een afmelding, maar ook door de blessure van Bram in de warming up.
Beesd begon goed aan de wedstrijd. Zo dwong Mels na goed druk zetten in de derde minuut een schot af binnen de 16, die de keeper verwerkte in de voeten van Jesse. Helaas schoot Jesse deze rebound terug in de handen van de keeper. Zoals het oude voetbalgezegde luidt, als je hem zelf niet maakt maakt de tegenstander hem. Zo kwam Beesd dus in de 5e minuut met 0-1 achter en werd Stan van dichtbij verschalkt. Echter wist Beesd al snel wat terug te doen en kwamen we in de 15e minuut na een rebound van Hans Kroeze weer op een 1-1 stand. Beesd leek al snel weer op achterstand te komen, maar dit doelpunt werd afgevlagd waardoor het 1-1 bleef. Kort daarna kwam Beesd na een mooie loop actie en paas van Sven, kon Jesse de niet te missen kans binnen schuiven en de 2-1 op het scorebord zetten. Dit zorgde na het afgekeurde doelpunt van de mannen uit Vught uiteraard voor wat onvrede.
Nadat de wedstrijd lang stil heeft gelegen door blessureleed onder het team van Zwaluw VFC kon het spel weer hervat worden. Beesd pakte al snel de draad goed op en na een mooie assist van Koen, kon Hans dan ook zijn 2e maken van de dag en zorgde hij voor een 3-1 tussenstand. Echter ging Beesd hierna steeds slechter voetballen en werd vlak voor rust de 3-2 binnen geschoten.
Na rust was het voetbal er niet beter op geworden. Waar er de eerste helft bij vlagen goed gevoetbald werd, was er hiervan in de tweede helft weinig terug te zien en werden er alleen maar lange ballen gegeven. Na rust maakte Zwaluw VFC al snel door een corner de 3-3. Beesd creëerde eigenlijk ook weinig meer de tweede helft, maar kreeg wel genoeg kansen tegen. En wisten we het toch nog lang dicht te houden, maar tegen het einde van de wedstrijd ging het toch mis. Zo was een schot van afstand dat Stan te machtig was de 3-4 en een mooie voorzet de 3-5. Dit was dan ook de teleurstellende einduitslag van de wedstrijd.
Ook in dit verslag de wekelijkse scherpe analyse van Mels:
De wedstrijd begon wel minder maar na de tegengoal kregen we genoeg kansen waaruit we 3 goals konden maken. Na de rust zakte het toch in en werden we overlopen door zwaluw. verder de 3de helft wel dik gewonnnen dus op naar volgende week
Man of the match:
Sem van de o-19 heeft als debutant zich van de beste kan laten zien, zieke omhaal, helaas naast. Verder goede loopacties en lekker fysiek
Volgende week zaterdag staat de uitwedstrijd tegen SV BLC 2 op de planning. Een wedstrijd tegen de nummer 12, maar de onderlinge verschillen onderin zijn minimaal dus mag deze tegenstander niet onderschat worden.