BEESD – v.v. Beesd heeft zaterdag met 2-1 verloren van Leerdam Sport’55. Beesd had tijdens de wedstrijd echter meer kansen, maar deze werden niet afgemaakt. ,,Wij hebben een doelpunt uit 6 kansen en zij 2 doelpunten uit 3 kansen, zo simpel is het”, zei Beesd-trainer Dick Wammes over de gemiste kansen.

De bezoekers keken al na 6 minuten tegen een 1-0-achterstand aan. Hierna herpakte Beesd zich en kreeg het enkele goede kansen. De bezoekers hadden het overwicht tijdens de gehele wedstrijd.

In de tweede helft bleef Beesd de sterkere ploeg op het veld en in de 52ste minuut viel de verdiende 1-1 na een doelpunt van Stefan van den Bosch. In de 80ste minuut maakte Leerdam Sport echter de 2-1 en moest Beesd opnieuw komen. De bezoekers hadden nog een paar kansen maar het mocht niet meer baten en het bleef dus 2-1.

Volgende week speelt Beesd thuis tegen Lekvogels.