,

Beesd keihard onderuit in Oss

Na een weekje rust kon Beesd net als twee weken eerder afreizen naar Oss voor de competitiewedstrijd tegen s.v. OSS’20. Waar er twee weken geleden nog een knappe 0-1 overwinning uit het vuur werd gesleept, zat dat er vandaag geen moment in. Na 90 minuten gaf het scorebord 5-1 aan en op die uitslag was helemaal niets af te dingen.

Al na vijf minuten openen de gastheren de score na een vlot lopende aanval over de linkerkant is het een koud kunstje voor de aanvaller van de Osse ploeg van dichtbij de openingstreffer binnen te schuiven. Gesterkt door de vroege goal gaat de sterke tegenstander op zoek naar kansen om de marge te vergroten, maar tot het geluk van Beesd weten ze niet meer tot scoren te komen in de eerste helft. Aan de andere kant heeft Beesd de grootste moeite om twee keer de bal naar dezelfde kleur te spelen en creëert men slechts 1 kans, maar na een goede individuele actie van Stefan van den Bosch mist zijn schot venijn.

Met een 1-0 achterstand en de constatering dat het moeilijk nog slechter zou kunnen dan de eerste helft gaat Beesd op zoek naar de gelijkmaker in de tweede helft, maar die plannen kunnen al na luttele minuten de ijskast in. Na een overtreding op de rand van de 16 meter schiet OSS’20 de bal schitterend in de kruising. Hiermee is het verzet van Beesd gebroken en loopt de Osse ploeg zeer snel uit naar een 5-0 voorsprong. Uiteindelijk tekent Kevin Spronk nog voor de eretreffer, maar meer dan een doekje voor het bloeden is dit niet.

Na een goede start van het seizoen loopt Beesd tegen de eerste nederlaag van het seizoen aan. Veel tijd om te treuren, is er niet, want aankomende zaterdag staat de volgende wedstrijd op het programma. Thuis zal er gespeeld worden tegen koploper SV De Braak en met vijf overwinningen uit vijf wedstrijden belooft ook dit een zware dobber te worden. Om 14.30 wordt er afgetrapt op Sportpark Molenzicht!