Beesd gemakkelijk langs SV Noordeloos

BEESD – Zaterdag heeft v.v. Beesd met 0-3 gewonnen van SV Noordeloos. De mede-koploper had de gehele wedstrijd niets in te brengen. ,,We zaten goed in de wedstrijd” aldus een tevreden Beesd-trainer Dick Wammes.

Al vanaf het begin was duidelijk dat Beesd de betere ploeg was. De bezoekers kregen veel kansen om op voorsprong te komen en uiteindelijk was het Nick van der Burg die dit dan ook bewerkstelligde voor Beesd. Ook na de 0-1 bleef Beesd de betere partij en Noordeloos had niets in te brengen. Bij het rustsignaal stond het nog steeds 0-1.

In de tweede helft bleef het spelbeeld hetzelfde ondanks dat Noordeloos eigenlijk moest aanvallen omdat ze achter stonden. Na een tijdje werkte Jorn van den Broek een bal van de eigen helft weg door deze naar voren te schieten, deze bal kwam echter zo ver dat hij over de keeper van Noordeloos heen stuiterde en het dus 0-2 werd voor Beesd. Na de 0-2 leek de wedstrijd gespeeld omdat Noordeloos niet de krachten leek te hebben om nog te scoren. Uiteindelijk gooide Nick van Gameren de wedstrijd definitief op slot, 0-3.

Op 25 januari gaat het seizoen weer verder, dan speelt Beesd thuis tegen Unitas.