, ,

Beesd 2 verliest op een regenachtige middag bij WNC

”Hoofdcoach Kroeze is weer een jaartje ouder geworden na een spannende middag in Waardenburg”
Zaterdag 24 september stond de eerste competitiewedstrijd tegen WNC 2 op de agenda. Onder leiding van Rik van Zandwijk als nieuwe aanvoerder door afwezigheid van Igor moesten de mannen het vandaag doen. Echter begon de dag niet zo lekker voor Rik nadat hij vergeten was op de voetbal en er zonder hem weggereden was.
De wedstrijd begon wat rommelig na een mispeer met de mindere linker van Japie wat eindigde in een slechte terugspeelbal die Hidde maar net uit het doel koppen. Echter kon Beesd na 20 minuten wel met 0-1 voorkomen. Na een strakke lage bal met een vervelende stuit verschalkte Jens op het natte glibberige veld de keeper van WNC. Na een hoop kansen en vrije trappen voor WNC kreeg Beesd zelf vlak voor rust zijn tweede kans maar verzuimde het een 3 tegen 2 situatie uit te spelen. Al met al konden de mannen onder leiding van Carl met een 0-1 opgelucht ademhalen bij het rust signaal.
In de tweede helft moest Beesd toch uit een ander vaatje tappen. Elke vallende zwaan was in de tweede helft goed voor een vrije trap, wat het voetbal niet aantrekkelijker maakte. Na rust werd dan ook al snel de 1-1 gescoord en tien minuten daarna de 2-1. Echter werd hier wel voor gevlagd maar verzuimde de scheids te luisteren hiernaar. Na nog een aantal kansen over en weer werd het uiteindelijk niks meer dan een 2-1 nederlaag en bleven de punten in Waardenburg.
Volgende week hoopt Beesd 2 zich te revancheren tegen de mannen van LRC 3 en moeten de eerste punten toch nog even uitblijven. Gegarandeerd een leuk voorprogramma voor de wedstrijd Beesd-Rhelico.