Beesd 2 verliest kansloos van de marathonlopers uit Kaatsheuvel

Na de vorige wedstrijd met 0-3 gewonnen te hebben en nog weinig tegendoelpunten te hebben geïncasseerd. Was er voor aanvang van de wedstrijd eigenlijk genoeg vertrouwen op een goed resultaat. Dit uiten zich ook in het spelbeeld. In de eerste tien minuten had Beesd dan ook de overhand en wist het Desk erg lastig te maken. Jesse kwam een aantal keer goed over de rechter kant heen, maar kwam Beesd tot weinig pogingen op doel. Echter kwam Desk steeds meer in de wedstrijd en kwamen zij een paar keer goed 1 op 1 waar Stan goed antwoord op wist te geven. Helaas wisten de mannen uit Kaatsheuvel na 25 minuut wel het netje te vinden wat in een 0-1 achterstand resulteerde. Voor rust kreeg Beesd nog een enorme kans op de 1-1. Bart zette Sven keurig 1 op 1, maar El Torro miste door op de keeper te schieten.
In de tweede helft wist Beesd dat het uit en ander vaatje moest gaan tappen. Echter deed Desk dit ook en kwamen zij veel beter de kleedkamers uit. Een schot laag in de hoek was Stan te machtig wat resulteerde in een 0-2 achterstand. Dit spelbeeld bleef in de tweede helft hetzelfde, Beesd kwam tot weinig kansen. Aan het eind van de wedstrijd kreeg Beesd de 0-3 nog tegen. De spits van Desk kon vanaf de middenlijn doorlopen en werkte de bal prima af. Verder werd en nog een doelpunt van Desk afgevlagd en eindigde de wedstrijd in een 0-3 nederlaag.
Het wekelijkse rubriekje van Mels en Guus dit keer zonder Guus. Na een aantal goede wedstrijden bij het tweede had hij zich weer goed op de kaart gezet en mocht hij weer eens met het eerste van Beesd mee voetballen.
Analyse Mels: Carl is toch overstag gegaan en heeft de wel verdiende basis plek aan mij gegeven! Eerste 10 minuten wisten die Brabanders het niet meer te vinden. Veel slechte ballen van de kant van de kaatsheuvelse ploeg maar we konden daar niet kansen uit creëren.
Daarna ging het minder bij ons en werden de Brabanders sterker. Toch nog een paar kansen gekregen maar niet afgemaakt. Na 1 helft was ik wel uitgeput door het druk zetten op die lelijke verdedigers. Daardoor was er voor deze blonde spits wel een wissel nodig. 2de helft ging voetballend erg slecht. Veel lange ballen die op niks uitkwamen.
Kort gezegd matige wedstrijd….
Man of the match: Stan Schaap
Met een aantal goede reddingen hield Stan Beesd goed op de been en bleef de wedstrijd nog lang spannend.
Volgende week staat er op papier alweer een lastige wedstrijd op het schema. Op 15:00 zal er tegen OJC Rosmalen 2 uit gespeeld worden. Vele uit het elftal van Beesd zijn niet verder gekomen dan tegen het zevende van Rosmalen te spelen.