,

Beesd 2 boekt ruime overwinning op NOAD’32

Beesd 2 klimt een aantal plekken op de ranglijst en kan daarmee nog dromen van een plekje in de beste 6 van de tweede klasse

De mannen van Beesd 2 speelde dit weekend op papier een wedstrijd die gewonnen moest worden. Met nog een 9-2 nederlaag tegen OJC Rosmalen 2 in het geheugen, moest er afgelopen zaterdag om 13:30 tegen Noad’32 opgenomen worden.

Dat er gewonnen moest worden was dan ook zeker te zien in het spelbeeld. Er werd sterk begonnen en de kansen op 1-0 volgden al snel. Na een mooie actie en voorzet van Bram wist Jeroen al snel met een volley van dichtbij het netje te vinden, waardoor de 1-0 op het scorebord stond. Vlak daarna wisten deze twee elkaar weer goed te vinden. Door een goed genomen corner wist Jeroen nogmaals het netje te vinden. Wie na een half uur zijn hattrick kon maken en de 3-0 op het scorebord zetten. Vlak voor rust wist Bram na een mooie aanname de bal goed mee te nemen waardoor hij 1 op 1 kwam met de keeper en rustig de 4-0 binnen kon schieten en Beesd met deze uitslag de kleedkamer in kon.

Na rust schakelde Beesd echter een tandje terug. Igor kon uit een Corner nog wel de 5-0 binnen schieten maar verder werd er eigenlijk weinig meer gecreëerd. Zo gaf Beesd ook steeds meer ruimtes weg en stond het soms achterin wat te slapen. Helaas kon de nul hierdoor niet gehouden worden. Na een aanval vanaf de middenlijn was een schot in de korte hoek te machtig voor Hidde. Helaas kon deze jarige job dus niet beloond worden met de nul. De wedstrijd eindigde hiermee dan ook met een 5-1 eindstand.

De wekelijkse analyse van Mels kon deze week ook niet onderbreken:

Wat een dag, na net openen van het carnavalsseizoen zat de kater er goed in bij sommige en vooral bij mij. Ook waarschijnlijk om die reden een plekje op de bank.

De wedstrijd begon erg goed en na een half uur zorgt buik ervoor dat Bram en ik wel kunnen fluiten naar de spits positie. De eerste helft mooi afgesloten met een 4-0 voorsprong, Zwaar verdiend!

2de helft zag je dat we minder gingen spelen en de kansen werden schaars. Nadat Igor de 5-0 erin pompte vond Carl de kust veilig genoeg om mij erin te zetten. Nog geen 5 minuten in het veld en we krijgen er een tegen, maar dat hoort er ook bij.

Verder echt een goede pot gespeeld en wij zijn trots op onze jongens.

Man of the match: Jeroen van Gameren

Soms moeten ik en Guus echt uren rond de tafel zitten om de man of the match te bepalen. Deze week is dat toch iets makkelijker. Door de hattrick na 30 minuten heeft Jeroen niet alleen de bal mee naar huis mogen nemen maar ook de titel van man of the match. Ga zo door Jeroen.

Volgende week spelen de mannen van Beesd 2 op papier weer een lastige uit wedstrijd tegen Sparta’30 2. Om 12:00 zal er in Andel afgetrapt worden.