,

Bedankje namens Dick Wammes

Beste mensen,

Bedankt voor alle mooie woorden die verteld zijn door het bestuur én de spelersgroep bij beide afsluitende feestjes.

Ik heb in de afgelopen 5 jaar, soms onder lastige en of uitdagende omstandigheden maar meestal goed, fijn én prettig mogen werken bij de VVB.

Altijd directe ondersteuning gehad van de begeleiding en het bestuur en goed kunnen werken met de spelers  maar ook veel indirecte ondersteuning vanuit de jeugdcommissie en de diverse vrijwilligers die o.a. de velden goed bijhielden, of op donderdag een bitterballetje kwamen brengen en/of de donderdagavondtafel met ere- leden die mij veel tips en tricks gaven.

Kortom het was mooi zo.  Terugkijkend naar mijn 1e kennismaking met de selectie op 26 juni 2017 tot aan nu.

Vijf intense jaren die de maatschappij, het (verenigings)leven en dus de mens veranderd heeft maar ook mij als mens én trainer zijnde.

Een trainer moet m.i. iedere minuut onafhankelijk, scherp en alert zijn én altijd leidend zijn met zijn (voetbal)visie. En dat heb ik geprobeerd te zijn voor de club.

Soms pakte een keuze weleens verkeerd uit maar ook dáár leerde ik van.

Of soms zullen diverse vrijwilligers weleens een gvd-tje over mij hebben laten varen als ik iets anders wilde dan de bedoeling was. Excuus hiervoor maar de insteek was altijd het “VVB-belang en of een andere visie” en nooit persoonlijk bedoeld.

Komend jaar wordt weer een mooi en uitdagend seizoen met veel hoogtepunten en misschien ook teleurstellingen. It’s all-in the game.

Ik ga lekker op donderdag een balletje trappen bij de club en zal ook vaak komen kijken op zaterdag middag.

Allemaal bedankt voor de afgelopen 5 jaar en de mooie woorden. Tot ziens bij de club.

Gr Dick Wammes