,

Bedanken vrijwilligers v.v. Beesd

Bedanken vrijwilligers.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering afgelopen maandag 25 oktober werden een aantal vrijwilligers door voorzitter Max Kroeze bedankt voor hun inzet bij Voetbal Vereniging Beesd.

Coos van Lith.

Heeft bijna 7 jaar geleden het stokje overgenomen van Gerrit Terburg wat betreft

het regelen van de teams voor het Robert Mars toernooi. Voor die tijd was Coos

ook al actief als jeugdtrainer van het team van zijn zoon Bart en actief binnen de Activiteiten Commissie. Binnen de Jeugd Commissie heeft Coos de rol van toernooicommissie op zich genomen. (Groot Geldermalsen Zaalvoetbal en later

het Lingewaal toernooi). Maar ook niet toernooi gerelateerde zaken pakte Coos op. Coos een echte doener…..” Coos wil jij…” Ja hoor geen probleem doe ik.

Coos heeft besloten om de JC te verlaten na 7 jaar. Heeft wel aangeven dat wij

altijd een beroep op hem kunnen doen indien nodig en dat hebben we gedaan.

Coos is namens de voetbal wederom betrokken bij de organisatie van het Robert Mars toernooi en blijft voorlopig nog wel actief als trainer van de dames.

Ivonne de Bruijn

Ivonne de Bruin is vanaf 2018 lid geweest van de Technische Commissie senioren. Nadat het damesteam was opgeheven waarin ze speelde heeft ze zich toegelegd

op het in stand houden van een nieuw jong damesteam. Alle zaken die te maken hadden met damesvoetbal (ook 35+) coördineerde Ivonne vanuit de Technisch Commissie senioren. Zelf ging ze voetballen in Helvoirt op een hoger niveau.

We bedanken Ivonne voor haar inzet bij het damesvoetbal in Beesd.

Helaas kan Ivonne niet aanwezig zijn vanavond en zullen de bloemen thuisgebracht worden. De functie van technische lid damesvoetbal is nog niet ingevuld.

Mark Kroeze

Nog niet zo veel km’s op de JC (Jeugdcommissie) teller. Mark was begin seizoen 2018-2019 van mening dat het te makkelijk is om ergens tegenaan te trappen zonder zich te verdiepen in de hetgeen er allemaal speelt. Eind 2018 kwamen dus de eerste appjes binnen bij de leden van de JC. Uiteindelijk heeft Mark besloten om aan te sluiten bij de JC. Mark heeft het gas ingetrapt en door zijn enorme inzet meer structuur weten aan te brengen binnen de JC. (rest van de JC volgde braaf in de slipstream). Soms moeilijk voor de andere commissieleden om mee te gaan in de snelheid en gedrevenheid van Mark, maar mede dankzij Mark hebben we wel een JC waar we trots op mogen zijn. Mark heeft na 12.146 appjes, verschillende organogrammen en pdf’jes besloten om de rem in te trappen.

Ook Mark heeft aangegeven dat wij altijd een beroep op hem kunnen doen en hier gaat de JC dus ook zeker gebruik van maken. Mark is helaas vanavond niet aanwezig, maar hij ontvangt de bloemen thuis.

Diana Vissenberg.

Momenteel is Diana in quarantaine aangezien zij positief getest is op corona. Ruim 10 jaar geleden begonnen als “was- en rijmoeder”. 6,5 jaar geleden ingestapt bij de jeugdcommissie om te gaan notuleren. Vaak probeerde ze zich afzijdig te houden, maar bij gevoelige/moeilijke onderwerpen wist zij haar mondje wel te roeren.

Door haar baan in de zorg is het haar tijdens Covid niet meer gelukt om aan te sluiten bij de JC.

Haar kinderen zijn inmiddels doorgestroomd naar de senioren dus na 316 A4‘tjes getypt te hebben heeft Diana besloten om de stekker uit haar laptop te trekken.

Diana is helaas vanavond niet aanwezig, maar zij ontvangt de bloemen thuis.