Op de website, in de kantine op de TV schermen en in de voetbal.nl app staan leden met een vrijwilligerstaak genoemd. In sommige gevallen staat hier ook “afgeschermd”.

Sportlink en de KNVB hecht waarde aan de privacy van gebruikers. Leden die geen keuze hebben gemaakt ten aanzien van de privacy zijn automatisch op “afgeschermd” gezet om hun privacy te beschermen. Vanuit de privacy-wetgeving moest er gezorgd worden dat voor deze groep, die nooit gekozen hebben dat hun gegevens openbaar gepubliceerd worden, de gegevens ‘afgeschermd’ zijn. Uiteraard kan ieder individu vervolgens zelf de beslissing maken of zij dit zo laten staan of wijzigen.

v.v. Beesd hecht waarde aan de privacy van haar leden, maar wil daarnaast ook graag de juiste informatie voorzien. Dus, de instellingen zijn automatisch ingesteld op ‘afgeschermd’ en indien de speler dit wil aanpassen kan hij/zij dit in de Voetbal.nl app doen. Hopelijk zien veel leden van jullie dit ook in en zetten zij de instelling op ‘Open’ zodat de website mooi gevuld raakt.