ASH scoort en wint wel in Beesd

Beesd – Na een doelpuntloze bekercampagne scoorde ASH op bezoek bij ‘zaterdagdebutant’ Beesd in de competitie meteen vier keer. Beesd kon daar te weinig tegenover stellen.

ASH-trainer Ron Laros was niet tevreden over het spel van zijn ploeg. “Maar wel met het resultaat. Voor rust hadden we moeite met de opvatting van Beesd. Ze speelden heel onbevangen. Na rust hadden we ook verder kunnen uitlopen.”

Beesd-trainer Dick Wammes was niet te spreken over het spel van zijn ploeg, ondanks het compliment van Laros. “Ik weet dat we best kwaliteit hebben, maar onze instelling was vandaag bedroevend. Zwaar onvoldoende. We moeten onszelf niet overschatten en zeker niet arrogant worden. Als we doen waar we goed in zijn, kunnen we best wat, maar zo gaan we geen punten pakken.”

Grote kansen
Via Hans van Kranenburg kwamen de gasten aan de leiding, maar Nick van Gameren maakte al snel de 1-1. Edwin van Noord kopte de 1-2 ruststand binnen. Kort na de thee kwam Beesd opnieuw langszij en weer scoorde Nick van Gameren. “Daarna lieten we twee grote kansen op de 3-2 liggen”, zag Wammes. ASH ging een stuk beter met de geboden mogelijkheden om. William van Woerkum maakte de 2-3. Van Noord bepaalde met zijn tweede van de middag de eindstand.