,

Afsluiting seizoen met z’n allen op 3 juni

Beste leden van v.v. Beesd en r.v.v. Rhelico en dus van BRC,

 

Afsluiting seizoen met z’n allen op 3 juni

Zaterdag 3 juni a.s. is de slotdag van een enerverend seizoen. Hierna is het geen v.v. Beesd en r.v.v. Rhelico meer, maar BRC. (Op papier heten we het eerste jaar zelfs SSA BRC ’24 en SJO BRC ’24 vanwege KNVB reglementen). Voor ons allen het einde van een tijdperk. Op de slotdag zijn alle jeugd- en senioren elftallen van BRC welkom om het seizoen gezamenlijk af te sluiten. We doen dat in een onderlinge toernooivorm. Gezellig met muziek, hapjes, drankjes: alles is die dag aanwezig om er samen een hele mooie dag van te maken! Dus zet de datum van 3 juni alvast in de agenda. Meer precieze informatie hierover volgt binnenkort van de Activiteiten Commissie.

 

Shirt houden? Dat is mogelijk maar onder voorwaarden.

In ons eerdere bericht is gemeld dat alle tenues van v.v. Beesd en r.v.v. Rhelico worden ingenomen. We willen echt een nieuwe start maken als BRC. De ingeleverde kleding wordt dan gestuurd naar een land waar ze de kleding goed kunnen gebruiken. Echter, vanuit zowel spelers van v.v. Beesd als van r.v.v. Rhelico kwam het verzoek om het shirt te mogen behouden. Als aandenken, nostalgische waarde, een herinnering aan de oude club. Die verzoeken nemen we serieus. Daarom is in overleg met de fusiecommissie en beide besturen besloten dat iedereen zijn shirt mag behouden. Inleveren mag ook gewoon. Dan zorgen we dat de tenues een tweede leven krijgen in een ander land.

 

Tegenprestatie shirt behouden

Hier staan geen kosten tegenover. Wel rekenen we er op dat jullie komen helpen op een klusavond/dag. Wat gaan we klussen? Sportpark Molenzicht toveren we direct na de slotdag met jullie hulp om naar de nieuwe verenigingskleuren. Dat betekent samen schuren, afplakken, verven, opruimen -> elk uurtje dat je iets komt doen helpt. Precieze data en momenten volgen nog.

 

Er is nog één belangrijke ‘maar’… de ‘oude’ tenues mogen in de toekomst niet meer worden gedragen op een van beide sportparken. Niet bij trainingen en ook niet op andere dagen.  

We willen samen met elkaar echt een nieuwe club worden. Een nieuwe start met elkaar. Dat betekent nieuwe kleuren, en geen verwijzing naar de oude verenigingen. We rekenen op jullie begrip.

 

Samen werken we aan een mooie nieuwe club. De mooiste voetbalvereniging van dit deel van West Betuwe. Dus. Tot zaterdag 3 juni en op de klusdagen………!

 

Met sportieve groet,

Besturen v.v. Beesd en r.v.v. Rhelico