,

Afscheid nemen bestaat niet…

Afscheid nemen bestaat niet…

Dick Wammes

Zoals het wennen was toen je bij VVB kwam is het ook weer wennen dat je als trainer niet meer betrokken bent. Zeker zoals het de laatste jaren als een geoliede machine liep.

5 jaar hoofdtrainer van 1 club is niet voor iedereen weggelegd.

Mede voor gezorgd dat de overgang van zondag naar zaterdag soepel is verlopen en de

A selectie compleet mee ging.

Waardering voor de wijze waarop jij samen met Carl en Edgar en andere stafleden invulling gaf aan iedere week weer met alle teams op pad, was een hele uitdaging vooral dit seizoen.

De grootste overwinning in jou periode was dit seizoen met 10-0, maar was wel zonder (op vakantie) jou, Carl nam de honneurs waar. Wat moet jij gebaald hebben!

Scherp in de communicatie als het nodig was om beweging te maken, iedereen alert te maken of gewoon om zaken duidelijk neer te zetten. Zoals je inmiddels weet was dat voor vrijwilligers niet altijd gemakkelijk om hiermee om te gaan.

Niet altijd gemakkelijk in de corona tijd om te trainen, maar jij maakte er toch weer een mooie avond van en in de periode dat Beesd 1 niet kon trainen ging je Edgar helpen.

Dit zie je alleen clubmensen doen en dat zegt veel over jou.

Als dank en hopelijk op een tot ziens binnen de vereniging hebben we besloten je een gratis contributie jaar aan te bieden voor Walking Football.

Johan Bronk

12 jaar grensrechter en trouw betrokken bij de vereniging.

Trainers Wim Bender, Gert Heysteeg, Dick Wammes, …. Jij was er en bleef!

Geen puntenpakker voor Beesd, maar iemand die eerlijk en onbesproken staat te vlaggen.

Rustig in de groep maar staat altijd voor zijn mening.

De meeste jaren was Rens, zijn zoon, de spits van Beesd.

We hopen je nog regelmatig te mogen zien op de vereniging.

Edgar Brouwer

9 jaar trainer en leider waarvan de laatste 6 jaar op eigen benen met teams van 017, 019 en 023.

Rustig en weloverwogen maar ook iemand die de confrontatie niet uit de weg gaat als het groepsproces werd verstoord. Gesprekken met ouders er bij waren soms nodig.

Nadat Michael stapje terug deed haalde je Wim Bender erbij, mooi dat je z’n ervaren iemand erbij haalt en onderdeel laat zijn van jou staf en waarschijnlijk veel van hem geleerd.

Knap als je zelf zo jong bent om dan een groep te trainen die een paar jaar jonger zijn.

Jaartje reizen en hopen dat je daarna weer bij ons een team kom trainen.

Bertus Bronk en Ed Tuller

Leiders van het eerste uur en heel hun leven al betrokken bij de club en hopen dat ze dit nog jaren blijven. Voor vele onzichtbaar maar oh zo belangrijk binnen de vereniging, het siert jullie enorm. Ed zou stoppen maar gaat “waarschijnlijk” toch weer door…….

Bertus overal inzetbaar en naast leider, TC commissie, Beesd 2 zondag, en ook nog bij de tennis van alles aan het doen. Een vrijwilliger pur sang en voorbeeld voor velen.

Heel veel waardering voor jullie beide inzet en hopelijk ook een tot ziens.

Emiel Kroeze

2 jaar grensrechter, leuk om betrokken te zijn bij de jongens.

Overgehaald om van Beesd 2 naar Beesd 1 te gaan om te vlaggen. Dit jaar door privé omstandigheden helaas regelmatig afwezig en kwam Johan weer terug en Cees een paar keer. Emiel we hopen jou in de toekomst weer terug te zien om iets te betekenen voor onze club als grensrechter of als ……………….

Zoals verzocht door Dick zijn cadeaus zoals bloemen en zoenen niet nodig om onze dankbaarheid te tonen, maar om niet met lege handen te komen willen wij jullie toch wat meegeven voor een volgend bezoek aan ons clubje. Voor ieder een paar munten voor een heerlijk biertje. Proost alvast.

Hierna overhandigde Max Kroeze een enveloppe aan Dick Wammes met daarin een kaart met de tekst voor één jaar gratis lidmaatschap van v.v. Beesd. Om fit te blijven en voor de gezelligheid is Dick voornemens bij Beesd 2 zondag een balletje mee te trappen en op de donderdagavond gezellig mee te trainen.

Tenslotte gaf Max aan dat de kosten voor het etentje voor rekening van de club zouden zijn als dank aan  Dick, Johan, Edgar, Bertus , Ed en Emiel voor hun inspanningen voor v.v. Beesd.

Het verrassingsbezoekje werd door de scheidende vrijwilligers bijzonder gewaardeerd.

We hopen jullie nog vaak op de club te ontmoeten, het ga jullie goed.

Bestuur v.v. Beesd.