De WKC is de komende jaren weer een fraaie wisselbeker rijker. Uit handen van Andre Kroeze werd in september de nieuwe wisselbeker aan de voorzitter der WKC,  Anjo van Gameren, uitgereikt (zie foto)

Als dank kreeg Andre een bos bloemen overhandigd van de voorzitter.

Op de wisselbeker prijkt de naam van de sponsor, een foto van Willy Kroezen (naamgever) en staan de winnaars van de afgelopen 10 jaar gegraveerd.

Peter van Brakel aan kop

Inmiddels is de WKC- competitie bezig aan haar 11e seizoen. De opkomst is de eerste 10 weken ongekend hoog, iedere week tussen de 14 en 18 deelnemers.

Peter van Brakel is de verrassende koploper, hij heeft een kleine voorsprong op een groot aantal spelers. Opvallend is de vrije val van de winnaar van de afgelopen twee jaar, Richard Frehe. Hij verloor maar liefst 9 wedstrijden en zit in een hopeloze vormcrisis.

Spanje

Op 10 november vertrekken 18 spelers der WKC naar Spanje. Men verblijft in de buurt van Platja d’ Aro in het fraaie van der Valk hotel pal aan de Middellandse zee. Via deze site wordt het thuisfront op de hoogte gehouden van de geplande activiteiten.