Kerkwijk – kerkwijk o17-1 tegen Beesd o17-2 was op papier al een mooi affiche, want het was de nummer 1 tegen de nummer 2 van de ranglijst.

En de tegenstander had vorige week al in de beker gespeeld tegen de o17-1 en wonnen onder het oog van coach Verwolf en één van zijn spelers die kerkwijk aan het analyseren waren.

De opdracht was duidelijk, ons eigen spel spelen en de bal het werk laten doen.

Maar de eerste minuten waren slordig van beide kanten maar na 9 minuten kwam Kerkwijk op voorsprong door slap verdedigen achterin.

Maar niet veel later kwam Beesd al weer gelijk door een goed opgezette aanval afgemaakt door Djamé.

En daarna leek de ban gebroken, maar dat resulteerde niet meteen in doelpunten.

De 1-2 viel 5 minuten voor rust door een lange bal van Ruben die Thomas die 1 op 1 de keeper passeerde.

We begonnen met de tweede helft met 3 wissels.

En we kwamen al snel op 1-3 door Yannick die de bal halfhoog terug kreeg van de keeper die de kans van Thomas keerde maar tevergeefs.

Halverwege de tweede helft scoorde Dion de 1-4 en de 1-5 door twee goed uitgespeelde kansen.

En daarna werd Beesd slordig net zoals de man die de stand op het scorebord moest bijhouden.

En daardoor kregen we nog de 2-5 en de 3-5 om de oren in de laatste 10 minuten.

De 3 punten mee in de tas en de koppositie.

Na een nagenoeg gedomineerde wedstrijd kwamen de mannen van Beesd tevreden het veld af.

Zaterdag speelt Beesd om 13:00 op het mooie Molenzicht tegen OJC Rosmalen o17-8. Dus kom  allemaal kijken!

Zondag 27 november

G.V.V. - Beesd