Zaterdag 20 Oktober moest Beesd naar het altijd lastige HSSC'61, met onze vaste supporters floot de scheids rond de klokslag van 14:00 af voor de eerste 45 minuten

Het was al gelijk duidelijk dat Beesd het spel moest maken deze middag, HSSC'61 had naar de ranglijst gekeken en daarop de tactiek aangepast ze bleven met alles achterin hangen buiten de spits om. Echter kreeg Beesd alsnog een kans of 6 a 7 helaas gingen deze er niet in. Na ongeveer een minuut of 40 kwam HSSC er voor het eerst gevaarlijk uit en dit resulteerde in een schot die maar net over ging. 5 minuten laten floot de scheidsrechter voor een welverdiend bakkie thee

In de rust waren er wat tactische veranderingen in de voorhoede van Beesd en dit was naar 2 minuten duidelijk. Leon scoorde zijn  6e goal al dit seizoen, echter was dit de verdienste van Wesley de Keijzer die in de eerste helft de gehele verdediging van HSSC kapot gespeeld had. Beesd kwam steeds beter en beter in het spel en in minuut 58 leverde dit een beauty van een goal op. Raimond schoot met links vanaf een meter of 25 in de kruising. HSSC zag het niet meer zitten na de 0-2 van Beesd en liet het een beetje lopen. Dit leverde een vrije trap op die Leon voorgaf en Marcel die mooi binnenwerkte, 0-3 voor Beesd. Er gebeurde vrij weinig totdat Leon een voorzet binnewerkte met zijn hoofd 0-4 Beesd. Michel probeerde ook nog zijn goaltje mee te pikken, bijna lukte hem nog een "romariotje" echter stond de keeper dit in de weg (anders was het uiteraard niet vermeld). HSSC deed nog een speldenprikkje terug Renée stond te slapen en was zijn spits kwijt die hij vervolgens in de 16 meter neerlegde hierbij raakte. Edwin de keeper ook geblesseerd Julian  nam de eervolle taak op zich om de penalty te stoppen helaas ging dit niet zoals die zelf had gedacht 1-4, ook Julian is nu van de 0 af

Zaterdag 3 November gaat Beesd voor weer een overwinning strijden tegen Nivo Sparta om 14:30  op sportpark Molenzicht in Beesd tot dan!