, ,

Beesd 2 heeft aan Brederodes 2 een ware bananenschil voor het kampioenschap

𝗕𝗲𝗲𝘀𝗱 𝟮 𝗵𝗲𝗲𝗳𝘁 𝗮𝗮𝗻 𝗕𝗿𝗲𝗱𝗲𝗿𝗼𝗱𝗲𝘀 𝟮 𝗲𝗲𝗻 𝘄𝗮𝗿𝗲 𝗯𝗮𝗻𝗮𝗻𝗲𝗻𝘀𝗰𝗵𝗶𝗹 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗵𝗲𝘁 𝗸𝗮𝗺𝗽𝗶𝗼𝗲𝗻𝘀𝗰𝗵𝗮𝗽.

Afgelopen zaterdag speelde Beesd 2 op 1 april in Brederodes. Bijzonder om te vermelden was dat de mannen uit Beesd er in de kleedkamer van Brederodes pas achter kwamen dat de shirtjes nog in de Beesdse kantine lagen. Vele gaven Bart hiervoor de schuld die de wasbeurt had. Bart was hier niet over te spreken en legde de schuld bij de technische staf neer. Echter had de technische staf het al druk met het oplossen van het keepersprobleem.

 

Tien minuten voor start van de wedstrijd stonden de mannen uit Beesd omgekleed op het veld. Zo miste er een hoop scherpte en dit was dan ook te zien in het spelbeeld. Voor Beesd was het eigenlijk voornamelijk tegenhouden, maar lag er wel veel ruimte voor de uitbraak. Zo kreeg Jeroen eigenlijk na een goede steekbal van Hans de eerste grote kans van de wedstrijd en kwam hij 1 op 1 op de keeper welke het schot van Jeroen goed pareerde. Twee minuten later lag die aan de andere kant wel in het netje na een goede aanval was een lage voorzet te machtig voor gelegenheidskeeper Bram en keek Beesd tegen een 1-0 achterstand aan. Echter wist Brederodes aardig door te drukken en was een afstandschot te machtig en stond na 30 minuten spelen de 2-0 op het scorebord. In de rest van de tweede helft stond Bram op een aantal afstandschoten wel ze mannetje en werd er goed verdedigd waardoor de schade beperkt kon blijven.

Een gehavend Beesd ging zo de kleedkamer in voor de tweede helft. Jeroen van Gameren besloot na blessureleed zijn geluk maar is te gaan beproeven op doel en zo stond de andere spits op doel. In de tweede helft kwam Beesd toch sterk uit de kleedkamer zo kreeg het via Hans, Bram en Sven goede kansen voor de aansluitingstreffer en kwam het geloof langzaam weer terug. Echter ging geen een van deze kansen erin en kreeg Beesd de deksel op de neus met de 3-0. Echter werd deze achterstand erger en eindigde de wedstrijd in 6-0. Kortom een wedstrijd met vergeten shirts, keepersproblemen, blessureleed en slecht weer die snel vergeten mag worden.

Zoals wekelijks ook weer een scherpe analyse van de twee mannen vanuit het veld. Mels mocht vandaag wel geteld 20 minuten voetballen en kon voorin helaas geen potten breken. Guus moest er helaas na 30 minuten al uit waarna hij heel de vriezer van Brederodes leeg trok aan ice packs.

Mels:
Na een korte warming-up begonnen we nog niet eens zo slecht aan de wedstrijd tegen onze vrienden uit Vianen. Maar dat duurde ook maar een kwartiertje en daarna liepen we achter de feiten aan.
Elk woord over deze wedstrijd is er één teveel….
Nu moeten we uit deze donkere put klimmen en dinsdag de 3 punten op sportpark Molenzicht houden tegen Everstein.

Guus:
Een welbekende off-day voor ons.
We reisden af naar Vianen om te kijken of we onze koers naar het kampioenschap door konden zetten.
Helaas werd dit niet het geval; we hadden geen keeper, de tenues waren 10 minuten voor de wedstrijd aanwezig en Brederodes was uiteindelijk te sterk voor ons.
Het is erg jammer om te zien dat we gisteren onszelf af hebben laten troeven, maar we kijken vooruit; Dinsdag tegen Everstein de volle 3 punten.

Motm: Bart van Lith
Ondanks dat meneer van Lith doordat hij de shirtjes was vergeten er niet helemaal lekker in zat. Speelde hij toch een goede wedstrijd. Achterin stond Bart aardig ze mannetje en kon mede dankzij hem een groter debacle uitblijven.
In de komende 3 weken staan er maar liefst 6 wedstrijden op de planning. Dit beloofd een aantal belangrijke weken voor de mannen van het grote tweede. Aanstaande dinsdag wordt er dan ook om 20:00 weer thuis gevoetbald tegen de mannen uit Everstein.