Beesd wint laatste wedstrijd voor de winterstop die na een kleine 50 minuten gestaakt werd met 9-1!

De laatste wedstrijd voor de winterstop mochten we aantreden tegen RKTVC uit in Tiel.

Dus was Beesd er op gebrand om deze pot te winnen.

Beesd begon de wedsrtijd een beetje slapjes maar 8 minuten zette Djamé de verdediging van RKTVC te kijk en schoot Beesd op een 1-0 voorsprong.

En daarna ging het hard ondanks dat er soms wat slordig met het balbezit werd omgegaan.

Want Thomas wist er met zijn snelheid snel achter elkaar de 2-0 en de 3-0 in te schieten.

En Roan pikte ook zijn doelpuntje mee onder het oog van vader. 4-0

Thomas maakte zijn 3de in de 26ste minuut. 5-0

Daarna werd Beesd wat laconiek en RKTVC ging wat agressiever spelen.

En dat resulteerde in de 1-5 door het slappe verdedigen van Beesd.

Maar daarna pakte Beesd het spel weer wat beter op en dat pakte meteen goed uit door een goed schot van Nick. 1-6 na 32 minuten spelen.

Die daarna echt op schot raakte want hij nam ook de 1-7 en de 1-8 voor zijn rekening. Dus een officiële hattrick.

En gingen we met 1-8 de rust in.

De tweede helft scoorde Nick na 5 minuten zijn 4de van de wedstrijd.

Beesd was dus op weg naar de dubbele cijfers.

Maar voordat kon gebeuren viel een speler van RKTVC naar de grond en viel zijn heup uit de kom.

Waarna nog een aantal minuten op het veld gewacht te hebben de scheids besloot de wedstrijd te staken.

Wij hopen dat de jongen goed herstelt en dat de schade meevalt.

Dat hij weer fris en fruitig op het veld staat in februari.