Na de ruime overwinning op OJC Rosmalen mochten we deze week naar Tricht om de goede vorm door te zetten.

Dus was voor de het coach duo Verwolf/Koudijs weer de taak om de boel op scherp te zetten.

Het eerste kwartier de eerste helft was Beesd voetballend net iets beter dan Tricht. Maar Tricht maakte er een harde wedstrijd van door het betere tackel en duw en trekwerk. Waardoor ze zich na een goed opgezette aanval halverwege de eerste helft op 1-0 schoten.

Daarna miste Beesd ondanks het niet goede spel nog een paar grote kansen.

In de tweede helft moest er dus wat gebeuren.

Dus na wat nieuwe krachten te hebben gebracht hoopte we op verbetering van het spel.

Maar dat bleef uit en Tricht schoot de 2-0 binnen na een kwartier in de tweede helft uit een hoekschop losgelaten door de Ruben waardoor de bal recht in de voeten van een Tricht speler.

Waarna Beesd eindelijk beter begon te voetballen.

Na dat Beesd nog een aantal kansen had gemist werd het spel ook gemener. En na een harde tackel van een Tricht moest Yannick het veld met een blessure verlaten.

en in de laatste minuut van de wedstrijd was en nog een opstootje maar dat viel uiteindelijk wel mee.

Nu op naar de volgende wedstrijd waar Beesd thuis speelt tegen Stedoco

O-17-1G om de nare smaak van de nederlaag tegen Tricht weg te spoelen.

Dus kom onze mannen allemaal kijken vanaf 13:00 op het mooie Molenzicht.

Zondag 10 december

CHC - Beesd