Jeu de boules, zorreg dat je er bij komt!!!!                                                

Wist U dat op het sportpark Molenzicht, als onder deel van de voetbalvereniging Beesd, ook een prachtig complex ligt met Jeu de Boules banen? Tien om precies te zijn met een capaciteit voor 60 spelers. De accommodatie kent 10 speelbanen, een terras en een schuilhut met koek en zopie. We spelen elke dinsdagavond vanaf 19.00 uur, om plezier te hebben en om te oefenen. Op 4 zondagen in de zomer ( meestal de 3e van de maand) wordt er een zomercompetitie georganiseerd. Ook in de winter organiseren we speeldagen, maar dan op een beschutte locatie.

Er is ruimte om met plezier te spelen, ontspannen te zitten en te keuvelen en op een van de zondagen doen we een barbecue. Na ruim een jaar gedwongen thuiszitten zult U er ongetwijfeld zin in hebben om weer buiten te zijn. Dus kom. We hebben nu 40 leden uit Beesd en omgeving en zoeken U erbij. U zult ongetwijfeld een aantal van ons kennen. Bekende gezichten dus.

Kom achter de geraniums vandaan, zoek contacten met oude en maak nieuwe vrienden gewoon gezellig om te doen en in beweging te blijven. Jeu de boules is een leuk spel voor alle leeftijden. Hebt U tijd over en zin om elkaar te ontmoeten en er bij te blijven? Kom eens een avondje langs om (vrijblijvend) kennis te maken en mee te spelen. U bent welkom. Bezoek de website van de voetbalvereniging vvbeesd.nl onder het kopje Jeu de Boules. Heeft U geen of bent U niet gewend aan internet bel dan Gert Bassa 0652262796 of Henk van den Berg 0651213476 (respectievelijk voorzitter en secretaris van de commissie jeu de boules).