Beesd – In de wandelgangen wordt er een hoop gesproken over een eventuele trainerswissel bij Beesd 3. Het bestuur van v.v. Beesd heeft van zich laten horen dat er hoogstwaarschijnlijk geen nieuw contract voor Hoofdcoach Verwolf klaar ligt. Er wordt erg veel gespeculeerd, of de hoofdcoach eerder afscheid neemt of niet. Wie het stokje van Verwolf gaat overnemen blijft ook gissen, van Alphen en Hommes blijven namen die vaak vallen in dit circus, maar dit weekend kwam hier een nieuwe naam bij.

Er stond weer een lastige uitdaging voor Verwolf en zijn mannen klaar. Koploper BMC kwam namelijk op bezoek op Sportpark Molenzicht. De spelers maakten zich klaar voor de wedstrijd, maar al gauw werd de spelersgroep afgeleid door een oude bekende, Christiaan Jansen. De voormalig sterspeler van Beesd 3 heeft al een aantal jaren de voetbalschoenen aan de wilgen gehangen, maar heeft altijd een trainerscarrière beaamd. Zal hij het dan gaan doen? Neemt Jansen het stokje over van Verwolf? Later meer!

De wedstrijd begon en de eerste tien minuten bleef Beesd aardig overeind tegen de koploper van de competitie. Daarna ging het ineens erg hard, in mum van tijd kreeg Beesd 3 goals te verwerken van de club uit Berlikum. Na deze grote klap kwam Beesd er af en toe gevaarlijk snel uit. Via een snelle uittrap van keeper van Soelen kwam de bal Michel van der Gun, hij gaf een steekpass op Jan Kroeze die de keeper met een keihard schot kansloos liet. Uit een rommelgoal maakte BMC snel de 1-4, waardoor Beesd niet de kans kreeg om verder in te lopen. Michel van der Gun deed voor rust nog iets terug voor de thuisploeg. Nick Kruissen hield goed de bal vast voorin, waardoor van der Gun de bal keihard met de punt achter de doelman schoot, 2-4 was tevens de ruststand.

In de tweede helft kwam Verwolf met een konijn uit de hoge hoed. Duif maakte zijn debuut in het elftal, en kreeg begin de tweede helft 2 grote kansen, helaas kon Beesd de aansluiting niet vinden. BMC scoorde helaas nog 2 keer waardoor de eindstand op 2-6 eindigde.

Beesd heeft zich verzet tegen de koploper, maar een stuntje zat er helaas niet in. Volgende week staat er weer een lastige beproeving op het programma. Er wordt op 10 uur afgetrapt in Sint Michielsgestel, waar de nummer 2 van de competitie de tegenstander is.