Beesd – Er hangen een hoop donkere wolken boven huize Verwolf. De druk stijgt voor de oefenmeester, na het zoveelste verlies tegen TGG van vorige week. Het bestuur heeft zich al meerdere malen over de kwestie gebogen, maar een goede hoofdtrainer voor Beesd 3, lijkt nog moeilijker te vinden dan een nieuwe bondscoach.

Deze week stond Hedel op het programma, een tegenstander die te pakken is, en daarom extra belangrijk. De selectie verzamelde zich om 9 uur op Sportpark Molenzicht om gezamenlijk richting Hedel te vertrekken. Één man ontbrak in de kantine van ons mooie Sportpark, en dat was misschien wel de belangrijkste schakel in het team, hoofdcoach Verwolf. 1 over 9, 2 over 9, 3 over 9, 4 over 9, 5 over 9, Verwolf was nog steeds nergens te bekennen! Er werd gebeld, geappt & ge-sms’t, maar er was geen contact te krijgen. De selectie trok al snel zijn conclusies en vertrok zonder hoofdcoach naar Hedel, een gewaagde zet.

In Hedel aangekomen namen groepsoudsten van Michel van Alphen & Rik Spronk de belangrijkste taken op zich. Er werd een prachtige opstelling uit de hoge hoed getoverd en Rik Spronk nam zelf de vlag in de hand. Na nog geen minuutje gevoetbald te hebben, zagen we al dat de scheidsrechters zijn v.v. Hedel bril ophad. Michel van der Gun werd er voor een licht vergrijp er uitgestuurd, en vanuit deze vrije trap viel de 1-0 voor Hedel. Een paar minuten later verdubbelde de thuisploeg de score, doelman Jelle van Soelen keerde de eerste poging nog, maar omdat Jos van de Hoog de bal volledig miste kon de spits de 2-0 binnentikken. Toch werd er razendsnel iets teruggedaan, Marco Kroeze kopte de 2-1 binnen. Hedel kwam daarna weer razendsnel terug met de 3-1, toch werd de ruststand 3-2 door wederom een kopbal van Marco Kroeze.

In de rust werd er natuurlijk weer contact gezocht met Verwolf, maar nog steeds geen enkel spoor. Een klein beetje zorgen kwamen er nu toch wel in de selectie.

In de tweede helft ging Beesd op zoek naar de aansluitingstreffer. Via een gelukje kwam Hedel toch op 4-2 voorsprong. Jan Kroeze bracht snel de spanning weer terug naar 4-3, maar helaas wist Beesd niet door te drukken. Door een aantal snelle goals kwam de eindstand op 6-3.

Helaas weer geen punten voor Beesd 3. Na de wedstrijd kwam er eindelijk een bericht van Verwolf. Hij mocht een weekendje proef vrijgezel zijn, en dit heeft hij in de late uurtjes gevierd.

Echter wordt er gedacht dat Verwolf al weken geen oog dicht doet door de slechte resultaten van de afgelopen weken!

Natuurlijk hebben wij Verwolf om reactie gevraagd, “Ik heb mij zaterdagavond misdragen, en natuurlijk bied ik hiervoor mijn excuses aan,”.  “Het is klinkklare onzin dat ik mijn selectie niet onder controle hebt, wij weten precies waar we mee bezig zijn,”.

Hoe dit gaat aflopen? De toekomst zal het leren! Volgende week staat er weer een hele belangrijke wedstrijd op het programma! DSC 3 komt op bezoek in Beesd, zij staan 9de, dus er liggen kansen voor Verwolf en zijn team. De grootste vraag is of Verwolf zelf komt opdagen?