Beesd – De mannen van het derde konden weer zonder punten aan het bier zondag. Verwolf zit met zijn handen in het haar, ‘’We zitten in een lastige situatie, we zitten in de hoek waar de klappen vallen.”

In de eerste helft kwam Beesd aardig uit de startblokken. Al snel werd Luuk van Tetrode gevloerd in de 16 en werd er een pingel gegeven aan de rood-zwarten, Mathé Nab benutte dit buitenkansje. Helaas kwam TGG met een rommelgoal weer op gelijke hoogte, een schot kwam terug van de lat en de rebound werd binnengeschoten.

In de tweede helft kreeg de rode lantaarndrager al snel 2 goals te verwerken, waarin het razendsnel 1-3 voor de uitploeg stond. Luuk van Tetrode maakte de wedstrijd weer spannend, door via een penalty de 2-3 te maken. Snel daarna maakte TGG de beslissing door de 2-4 binnen te schieten.

Weer een dreun voor de ploeg van Verwolf. Een kat in het nauw maakt rare sprongen zoals het spreekwoord klinkt. Opmerkelijk was dat hoofcoach Verwolf niet aanwezig was tijdens het samenzijn moment in de kantine op donderdag avond. Anonieme bronnen vertellen ons dat hij is gesignaleerd op de Wolfswaard voor een gesprek met een potentiële nieuwe spits voor aankomende zondag.

Wij hebben hier Verwolf natuurlijk om uitleg gevraagd, en hij laat het volgende weten. “Ik houd mijn ogen goed open, op de training op donderdagavond vallen mij een aantal spelers op”, aldus een zenuwachtige hoofdcoach. “Wij zoeken scorend vermogen, en H. Cuenen schiet op zo’n donderdagavond de ene na de andere bal erin, maar ook E. van de Broek en L. van Dijk schitteren elke week.”. Of een van deze spelers zondag te bewonderen zijn in Hedel wilde de hoofdcoach niet vertellen. “We zullen het zien zondag, maar de gesprekken waren zeker niet negatief.”.

Ook blijft het gissen wie de nieuwe assistent coach wordt van Verwolf, deze lijkt te worden gemist bij het elftal. We weten dat Mark van Alphen al heeft bedankt voor de positie. Nelson Hommes lijkt elke donderdag weer een gooi te doen naar de vacature, maar lijkt nog niet benaderd te zijn, wordt vervolgd dus…

Aankomende zondag speelt Beesd weer een uiterst belangrijke wedstrijd tegen Hedel uit. Op voorhand lijkt de lastigste tegenstander de tijd te zijn, er wordt namelijk al op 10 uur afgetrapt in Hedel.