Beesd- Na de grote oorwassing van vorige week tegen RKTVC stond vandaag de volgende tegenstander op het programma, RKKSV 2.  Hoofdcoach Verwolf is vrij gesproken van een mogelijk matchfixing zaak wegens te weinig bewijs, en stond dus gewoon in de dug-out.

Beesd 3 had niet de beschikking over een groot aantal spelers. Verwolf, “De smoesjes worden met de week slechter, “Er was zelfs iemand die op truffeljacht moest in Italie, hoe komen ze erop!”

Om 12 uur werd er afgetrapt, en als snel werd het alweer duidelijk dat het een loodzware wedstrijd werd. Jos van de Hoog had 2 tegenstanders vandaag, naast RKKSV leek de grootste tegenstander hijzelf. In de eerste helft werd er met man en macht verdedigd maar toch wist RKKSV er 2 in te prikken bij doelman Wesley van de Werken.

In de tweede helft maakte aanvoerder van Alphen zijn opwachting in het elftal. Zijn taak was de spits van Kruisstraat af te stoppen. Dit nam de manstopper van Beesd erg letterlijk, na nog geen 5 minuten spelen sloeg van Alphen het ronde brilletje van de spits van zijn gezicht. Heel Sportpark Molenzicht zag het voorval gebeuren, alleen de scheidsrechter bleek het niet gezien te hebben. Toch heeft de aanklager betaald voetbal een onderzoek ingesteld om de aanvoerder van Beesd toch te vervolgen, hier komt volgende week een besluit over. Supporter en tevens secretaris Goof Dokman had geen goed woord over de actie van de oude kale man, “Dit soort dingen zien wij natuurlijk niet graag op onze mooie sportpark, Alf moet de aankomende 6 weken op donderdagavond bardienst doen, om dit enigszins goed te maken.”.

De tweede helft werd nog even heel spannend toen Tim Kruissen de 1-2 tegen de touwen joeg na een afgemeten voorzet van Michel van deR Gun. Toch werden alle goede bedoelingen van Beesd snel teniet gedaan door de 1-3 van RKKSV, dit was tevens ook de eindstand.

Verwolf was furieus voor onze camera’s, “Ben vooral kwaad op de actie van van Alphen, we zitten al niet breed in onze selectie, ook de domme gele kaarten van Tim, Luuk, Jelle en Tinus zijn niet goed voor het team.” Aldus een boze hoofdcoach, “Het wordt een loodzware competitie, voor aanstaande zondag heb ik mijn mannen rust gegeven, zodat ze de week erop weer kunnen vlammen.”

Beesd 3 hervat de competitie weer op zondag 15 oktober met een thuiswedstrijd tegen Emplina 3!