2-1 winst tegen Arkel voor Beesd VR1!

Het weer was goed, de molen draaide en het veld van Beesd lag er top bij. Het beloofde een goede voetbaldag te worden. Om 14.30 trapten we af tegen Arkel.
Beesd begon erg goed, na ongeveer 5 minuten scoorde onze terug van weggeweest Denise de 1-0. We voetbalden hierna veel op de helft van Arkel en kregen kansen. In de 28e minuut viel de 2-0 en deze werd ook gescoord door Denise ⚽️. Plots kwam Arkel wel heel dichtbij, het was erg druk voor het goal van Beesd. Keepster Ellis zag niet veel en Arkel scoorde met geluk de 2-1.
Na de rust vond het spel weer voornamelijk op de helft van Arkel plaats. We kregen kansen maar deze werden niet afgemaakt met een doelpunt. De tegenspeelster van Mandy was niet gediend van ons goede spel en gaf een flinke duw aan Mandy, hierna vond haar tegenspeelster het nodig om Mandy in haar gezicht te spugen. Er volgde een terechte rode kaart voor Arkel en Arkel moest met 10 man verder. Hierna moesten we ons weer herpakken en vechten voor de overwinning. Het was een fysieke wedstrijd met veel vallen en opstaan maar uiteindelijk hebben we de punten in Beesd kunnen houden.
Volgende week spelen wij uit tegen Heukelum VR1 om 12.15! 🔴⚫️