Om kwart voor 11 begon de wedstrijd op het nog zonnige maar frisse sportprak Molenzicht tegen VOAB.

Uit was het een spannende wedstrijd maar daar hadden we de punten wel mee naar Beesd genomen.

Na een beetje korte maar goede warming up floot Jos (wederom bedankt voor het fluiten) voor het begin van de wedstrijd.

Van tevoren hebben we besproken hoe we gingen voetballen en vanaf het begin af aan zouden we 110 % inzet tonen.

We begonnen te spelen maar en we speelden best redelijk over maar het was allemaal weer een beetje paniekerig en slordig waardoor we echt fouten maken.

Hierdoor kreeg Maud best wel wat te doen en werd ze zo nu en dan op de proef gesteld maar ze heeft een prima wedstrijd gekeept !

Wij waren veel meer in de buurt van het doel van VOAB dan andersom maar toch konden we niet voorkomen dat de ruststand 0-1 voor VOAB was.

In de rust hebben wij onszelf afgevraagd of wij als trainers/leiders soms strenger moeten zijn voor de meiden want ze weten wat er beter moet maar op het moment dat ze het veld inlopen lijkt het soms wel of de meiden het allemaal wel best vinden. Er zijn gelukkig wel uitzonderingen maar wij denken dat het leuker voetballen is wanneer de meiden bezweet en kapot het veld afkomen met het gevoel dat ze keihard gewerkt hebben (winst of verlies is dan niet be…….nee dat is niet waar.. tuurlijk willen we winnen maar daar moeten we voor knokken en die inzet ontbreekt bij velen. En dat is jammer want die kunnen het wel !!

Dit zagen wij ook terug in de tweede helft.. .een positief punt is wel dat we kansen creëerden maar jammer genoeg niet wisten te scoren.. toe we op het laatste moment nog probeerden om ‘bijna’  iedereen  naar voren te sturen scoorde VOAB de 0-2 en was de wedstrijd gespeeld.

Ik  had graag een prachtig verslag met allemaal toeters en bellen willen schrijven maar dat zat er vandaag helaas niet in.

Maar …volgende week mogen we om 11 uur in den Bosch spelen en dan gaan we er weer fris tegenaan en kijken of we dan wel een lekkere wedstrijd kunnen spelen.