Vandaag 30 september stond de wedstrijd tegen CHC MO15-1 op de kalender.

Doel van de wedstrijd was: Met volle inzet voetballen en plezier maken met elkaar.

De eerste helft hebben we goed gespeeld met volle inzet. Ons team was een stuk beter dan CHC. We combineerden goed. Het enige probleem was de afwerking. We hadden kansen genoeg.

In de rust stelden we de vraag aan de meiden: Hoeveel reddingen heeft onze keeper Alyssa moeten verrichten? Antwoord was: eigenlijk geen hele moeilijke reddingen. Conclusie was dat de verdediging stond als een huis.

Het was dus zaak dat de voorhoede doelpunten ging maken. We spraken af om ontspannen en vrij te spelen. We begonnen sterk aan de tweede helft. Na een minuut of tien maakt Carlijn de verdiende 1-0. De meiden sprongen allemaal een gat in de lucht. Vanaf dat moment ging de tegenstander zich ook misdragen in het veld. Onze scheidsrechter heeft rechtvaardig opgetreden en hield de wedstrijd knap onder controle. Toppie JOS VAN ZELST. Fluiten moet leuk zijn, maar nu werd je aardig op de proef gesteld.

Toch kwamen de meiden van CHC er een paar keer goed uit. Op de momenten dat het moest stond onze keepster Alyssa er. Goed gedaan. De tegenstandsters begonnen de meiden aardig te intimideren. Schelden konden ze ook goed. Heel goed van ons was dat we ons niet gek lieten maken en gingen niet mee in hun negatieve houding. Isah werd dat zat en scoorde de 2-0. De overwinning kwam hierdoor een stuk dichterbij.

De wedstrijd werd er na de 2-0 niet leuker op. We hebben goed volgehouden en trokken de wedstrijd terecht naar ons toe. Jos floot af en onze meiden hebben de tegenstandsters netjes een handje gegeven en lachten in hun vuistje.

Al met al een sterke wedstrijd van Beesd met veel inzet. Volgende week tegen Schijndel thuis gaan we er weer wat van maken met zijn allen.