Beste ouders,

De laatste weken zijn wij als jeugdcommissie meerdere keren geconfronteerd met leiders/trainers welke onheus bejegend zijn, dit vooral verbaal door een aantal ouders. Dit is dermate ver geëscaleerd dat er een aantal per direct gestopt zijn en een aantal aangegeven hebben om er aan het eind van het seizoen mee te stoppen. Zou dit plaats vinden bij één team dan zouden we hier gericht op in kunnen spelen, echter lijkt dit een onacceptabele trend te worden en speelt dit bij minimaal 3 teams. Vandaar dat we dan ook deze boodschap aan een ieder mee willen geven, waardeer en help onze vrijwilligers i.p.v. ze af te branden.


Onze leiders en trainers stoppen heel veel vrije tijd in het begeleiden van jullie kinderen, doen dit naar eer en geweten en zullen lang niet alles goed doen. Mocht je het met bepaalde dingen niet eens zijn ga dan open de discussie aan en het zou een ieder sieren om dan de helpende hand uit te steken en niet te demotiveren met alle gevolgen van dien.


Zonder leiders/trainers zal er door de kinderen niet gevoetbald kunnen worden, we hebben een ieder heel hard nodig om ook de komende jaren alle posities weer ingevuld te krijgen.
Boodschap aan een ieder; TOON RESPECT VOOR ONZE LEIDERS/TRAINERS!!

De jeugdcommissie