Vierdeklasser Beesd is met hoofdtrainer Dick Wammes contractverlenging overeengekomen. De 52-jarige Wammes, tekent voor één jaar bij.

“Zowel de spelersgroep, staf, TC als het bestuur hebben unaniem aangegeven veel vertrouwen te hebben in mijn aanpak en in een langere samenwerking”, aldus Wammes. “Voor mij voldoende reden om hier te blijven en verder te bouwen aan het team en met veel plezier en vertrouwen bij te tekenen.”

Dick was nog redelijk onbekend voor ons. Hij is 52 jaar en woont in Beusichem en is vader van 3 kinderen. In het dagelijkse leven werkt Dick als bouwkundig projectbegeleider.

Dick heeft onder meer gevoetbald bij Fortitudo, Ajax en LRC en is trainer geweest bij de jeugd van LRC B1, Vriendenschaar A1 en BZS A1. Daarnaast heeft Dick de eerste elftallen getraind van Fortitudo, BZS, SCP Puiflijk en Buren en nu dan ook Beesd.

We zijn blij met de verlenging van het contract en hebben alle vertrouwen in dat we ons sportief verder kunnen ontwikkelen onder Dick Wammes, aldus Max Kroeze en wensen hem mooie sportieve prestaties in zijn tweede jaar hier bij Voetbal Vereniging Beesd!