Afgelopen zondag was ik pupil van de week. Beesd moest voetballen tegen Wilhelmina uit Den Bosch. De spelers van het 1e zaten al in de kleedkamer op mij te wachten. Toen ik er was kon Gert met de voorbespreking beginnen.

Gert vertelde dat als de verdediging niet goed hun best zou doen ik moest invallen.  Daarna mocht ik het veld op voor de warming up, maar na 2 minuten heb ik besloten hier maar mee te stoppen. Ik was al een beetje moe en stel je voor dat ik echt moest invallen. Daarna mocht ik de keeper inschieten en wist ik 1 bal heerlijk in de kruising te leggen.

Toen we het veld opliepen met de tegenstanders stonden we met z’n allen in een lange rij en kreeg ik van iedereen een handje.  Daarna mocht ik de aftrap nemen en wist ik na het uitspelen van 4 spelers ook netjes te scoren. (achteraf gezien had Gert mij beter voorin kunnen zetten  ;-)  )

Helaas heeft Beesd deze wedstrijd met 0-1 verloren, maar vind ik dat een gelijkspel veel eerlijker was geweest. Iedereen bedankt voor de leuke middag, het vaantje, de snoepjes en het drinken.

Groetjes Lars van Breemen