Wie kan het zeggen dat hij wordt toegezongen op de parkeerplaats van VV Beesd op een mooie zonnige zaterdag?

Ik wel en dat was erg leuk. Allemaal bedankt voor de felicitaties van vandaag.

Na dit warme onthaal vertrokken wij richting Wijk en Aalburg om onze laatste wedstrijd van dit seizoen te spelen.

Loes mee omdat Isa nog niet mee kan doen en we hielden ons hart vast voor Esmee en Mandy die ook geblesseerd zijn. (Loes bedankt meid!)

Noad staat 2e dus er werd ook wel wat verwacht van onze meiden om dit seizoen een mooi eind te geven.

Persoonlijk had ik de zware taak om in het zonnetje te gaan zitten (of staan) en naar een superleuke eerste helft te gaan kijken waarin goed overgespeeld, en hard gewerkt werd.

Sterker nog..voetballend waren wij echt wel beter maar we misten de kracht om een balletje in het doel te schieten en zodoende bleven wij op de nul staan

Door een communicatie foutje achterin brak er een speelster van Noad door en die wist het enige doelpunt van de eerste helft op haar naam te schrijven.

Neem niet weg dat onze achterhoede vandaag toch een dikke pluim verdiend heeft door goed top de man te verdedigen, keurig van achteruit op te bouwen en zeer goed naar elkaar  over te spelen ..dikke duim onhoog!

Het was rust en e.e.a. werd er besproken.. niets bijzonders want er werd goed gevoetbald.

De tweede helft gingen wij het veld in met een kleine wijziging. Mandy was uitgevallen en we zagen toch kansen dus Daisy in de spits om er een beetje kracht aan de voorkant in te gooien.

Bij Noad hadden ze blijkbaar hetzelfde idee want er kwam een meisje n het veld die werkelijk over het veld heen zweefde

Zelden een meisje gezien dat zo makkelijk haar weg vond in het veld.

Binnen een paar minuten zette ze de 2-0 op haar naam  en ze bleef maar doorgaan

Nogmaals ,zelfs het uitstekend spelende middenveld én achterhoede kon haar niet stoppen   ‘zij was Noad 67’ !

De rest van de tijd was het proberen haar tegen te houden maar het was onbegonnen werk en miss Noad wist er totaal 7 te scoren in één helft ! L

Moet wel gezegd worden dat Noad uit onverwachte hoek hulp kreeg. De heer J.v Z. uit Est (zal verder geen namen noemen) wist onze keeper totaal van de wijs te brengen door te roepen dat ze een terugspeelbal in haar handen mocht pakken..tja , en toen was het gedaan……

Met een pak voor onze billen gingen we nog even een groepsfoto maken en gaf het scorebord 8-0 aan

Toch maak ik er zelf  8-1 van want het afstandsschot van Sam was zo ongelooflijk mooi dat we deze zouden tellen, een lust voor het oog !
Dit was qua seizoen het einde van de wedstrijden, we trainen nog even door en we hebben  ons ingeschreven voor een toernooi in Geldermalsen op 27 mei.

Namens alle train(st)ers en leiders wil ik alle meiden bedanken voor dit leuke seizoen.

Het is leuk om te zien welke vorderingen er gemaakt zijn in vier maanden tijd.

Van kotsend van de zenuwen naast het veld staan tot springen en juichen wanneer er een doelpunt gemaakt wordt.

Het overspelen gaat harder en strakker en ook het onderlinge coachen en vrijlopen gaat steeds beter

Aannemen en balcontrole is nog een puntje maar dat komt best goed!

Verder willen we natuurlijk onze sponsor Epiphone bedanken en wij vinden het erg fijn dat we nog even alles up to date mogen maken . Martin bedankt en Vienna veel succes met alles wat je gaat doen !

Ook bedankt natuurlijk alle ouders die trouw kwamen kijken en Tonnie en jos voor het fluiten.

Het is nog niet zover maar Lyan en Simone stoppen straks  met training geven. Meiden bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben !

Dan wensen wij verder iedereen een fijn weekend !

Niels, Jan Kees, Lyan, Simone en Rob