Met een stralend zonnetje begonnen wij om half 10 aan de warming up zodat wij de wedstrijd  om 10.00 tegen OJC  goed konden beginnen. OJC stond onder  ons dus qua niveau moesten wij kunnen winnen. Vanuit de MO13-1 kregen we versterking van Fleur, Roos en Carlijn die alle drie een puike wedstrijd gespeeld hebben!

Toch liep het even allemaal anders dan verwacht , OJC was direct fel op de bal en wij waren rommelig aan het ballen en kéken vooral naar de bal in plaats van erachter aan te gaan en te voetballen.

Dit resulteerde in een snelle achterstand door een zeer rommelig doelpunt waarvan slechte communicatie onderling vooral de oorzaak was . nu zal je de denken dat wij uit zo’n situatie leergeld hebben betaald maar niets was minder waar. Het is zo jammer  om te zien dat de meiden wel werken maar gewoon simpelweg niet kijken wat er om hun heen gebeurd. Hierdoor lopen wij achter de feiten aan en zijn alleen bezig met het oplossen van onze eigen veroorzaakte problemen. Hierdoor weet OJC opnieuw te scoren en staat het 0-2. Wij kwamen wel bij het doel hoor van OJC en kregen ook kansen maar omdat wij de rust niet hebben op deze momenten wordt scoren lastig en gaan er ballen over en naast die er toch echt in moeten. Helaas wist OJC nog wel te scoren en was de ruststand 0-3.

In de rust weten de meiden zoals altijd precies wat er beter moet en geven ze keurig de antwoorden op de vragen die er gesteld worden. Hierdoor gaan we weer met een beter gevoel het veld om er een toch een leuke tweede helft van te maken.

Én dan kan het wel !!

Ondank een drie nul achterstand gaan de meiden voetballen alsof het een nieuwe wedstrijd is. Er wordt goed overgespeeld en gecoacht naar elkaar. Het is leuk om te zien dat de meiden hier dan ook meer plezier in het spelletje beleven en gewoon beter gaan voetballen. Natuurlijk worden er nog fouten gemaakt maar dat is niet erg als er maar terug geknokt wordt. Dit knokken werd beloond met een fraai doelpunt van Sam en kwam de stand  op 1-3. Helaas was het OJC die via een mooi schot de eindstand van 1-4 aantekende.

In dit stukje zijn er (bijna) geen namen genoemd omdat wij als team het in de eerste helft hebben laten liggen en als team de tweede helft goed gevoetbald hebben en er een leuke tweede helft van gemaakt hebben.

Volgende week hebben we onze laatste wedstrijd tegen Noad ’32 MO15-1 om 09.45 in Wijk en Aalburg. We verzamelen om 08.45